Årsmöte 2016

Karlsborgs Konstförening har haft sitt årsmöte den 19 mars 2016 . Vid hade det i i Pingstkyrkan i år också. Laila Eriksson bakar så goda bullar.

Ett drygt 30-tal medlemmar mötte upp.

Parentation hölls över avlidne medlemmen Ingemar Rosenkvist, som varit trogen medlem i många år i föreningen.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar genomfördes. Gunborg Lundkvist omvaldes som ordförande.

Styrelsen i övrigt är nu Ingrid Erikson, Karin Pettersson, Åsa Wibjörk, Kerstin Pihlemark, Inger Sjöblom och nyvalda Ann-Christin Perströmer.

Avgående kassören Berit Borg Nilsson avtackades med blommor.

Vad gäller verksamheten kan du se under 2015, där finns alla aktiviteter refererade.

Efter förhandlingarna var det Peter Wibjörks tur att visa ett urval av sina fotografier. Det var ett bildspel som visade renskötsel, storslagen natur, äventyr, stilleben och olika beställningsjobb. Peter är en duktig fotograf.

Sedan serverades gott kaffe och mycket gott kaffebröd, ordnat av Laila och Valter Eriksson.

Efter den lekamliga spisen följde så en konsttävling. Den var lite klurig, man skulle av en beskrivande text kunna gissa sig till vad konstverket och konstnären hette. Mycket välkända tavlor presenterades.

Birgit Landström fick högst poäng följd av Gunnel Selin, Ingrid Erikson och Kerstin Pihlemark.

Vid dragningen i närvarolotteriet vann Beth Mardsjö Dahlgren, hon valde en litografi och Ulla Lindqvist fick ett påskris.

Till närvarolotteriet hade vi fått operabiljetter och biobiljetter från biografföreningen Casablanca.

Johanna S Sjöberg fick operabiljetter för säsongen 2016,

Kerstin Gustafson fick operabiljetter för säsongen 2017.

Carita Karlsson fick två biobiljetter.

Det tackar vi biografföreningen för.

På vårens program återstår en utflykt till Pellas Hansson den 27 april.

I planeringen för hösten ingår ett nytt försök med en ny resa. Föreningen fyller 30 år också, det måste vi fira!

Du som inte betalat medlemsavgiften ännu – gör det före 31/3 så deltar du i en extra utlottning.

Peter o Åsa.jpg

Lite knepig var tävlingen tyckte fotografen Peter med fru Åsa som skall bli vår nya sekreterare.

Berit avtackas.jpg

Vi tackar Berit för att hon varit vår kassör och för gott samarbete i styrelsen.

P1010114 Siv m fl.jpgJohanna m fl.jpgKarin m fl.jpgKalle m fl.jpgsanell.jpg

Tävlingen vållade lite huvudbry här och där vid borden.