Årsmötet den 16 mars 2019

Karlsborgs Konstförenings årsmöte

Keramiker Hans Evegård berättade engagerat om livets upp- och nedgångar och betydelsen av att skapa unika drejade bruksföremål i stengodslera och samtidigt vara maratonlöpare!

Sedvanliga förhandlingar genomfördes med Gunborg Lundkvist som ordförande. Nya styrelsen består av Monika Löfving och Barbro Björklund som ordföranden – delat ledarskap, Ann-Christin Perströmer, Susanne Skeppstedt och Lena Nilebrant som ordinarie ledamöter. Gunborg Lundkvist och Kerstin Åseby- Pihlemark, som har varit ordförande respektive kassör i många år, kvarstår som suppleanter. Med sin långa erfarenhet kommer de att bidra till konstföreningens arbete även framöver!

Årsmötet hölls i Pingstkyrkan där kaffe och dopp fanns uppdukat!

Barbro Björklund

Gunborg Lundkvist lämnar över klubban till Barbro Björklund och Monika Löfving.

Hans Evegård

Jag lämnar nu ordförandeskapet och vill därmed tacka alla trogna medlemmar för de kontakter och samvaro vi haft genom åren. Jag fortsätter ett tag till i styrelsen och sköter hemsidan.

Jag önskar den nya styrelsen lycka till.

2019-03-21

Foto- Kristina Flemsjö.

Klicka på bilden så blir det större.