Utlottningskvällen 22 november 2017

En glad styrelse kunde räkna in 35 medlemmar vid årets utlottningskväll. Detta trots det otrevliga vädret med stark blåst, regn och mörker.

Kvällen inleddes med tipsfrågor och glöggmingel. Efter genomgång av svaren på tipsfrågorna och lite närmare presentation av dessa följde en genomgång av de inköpta konstverken.

Birgit Landström hade flest rätt på tipsfrågorna och fick en fin skål av keramiker Jan-Åke Andersson, Tibro.

Sist den sedvanliga högtidliga utlottningsceremonin.

De lyckliga vinnarna är

1. Liselott Bergman
  2. Åke Nilsson
  3. Susanne Skeppstedt
  4. Anders Perströmer
  5. Lena Nilebrandt
  6. Berit Borg Nilsson
  7. Agneta Olsson
  8. Birgitta Wahlstrand
  9. Inga-Lisa Gustavsson
  10. Anita Kjellberg
  11. Lisbeth Wenneberg

Utlämning sker lördagen den 25 november klockan 12.00 på biblioteket.

Vi tackar alla medlemmar i konstföreningen som genom sitt medlemskap inte bara är med för att vinna konst. Tänk på att Du stöttar konstlivet i stort.

Bilden som blir större om du klickar på den visar  styrelsen 2017.

Fr.v. Åsa Wibjörk, Kerstin Pihlemark, Gunborg Lundkvist, Inger Sjöblom, Ann-Christin Perströmer, Karin Pettersson och Ingrid Ericson.

Foto Kristina Flemsjö

23 november 2017